Platforma de cursuri medicale online

Nu sunteti logat

×

Logare in site

Cursurile sunt disponibile doar utilizatorilor inregistrati

Ai uitat parola? Nu ai cont inca? Inregistreaza-te!
×

Contact

Suport tehnic 0757.048.738

[recaptcha class:cap]

Multumim, mesajul a fost trimis.

Cost curs: 120 lei

Va rugam sa va asigurati ca ati citit Termenii si conditiile de participare la curs. Datele de plata sunt disponibile dupa ce bifati

Sunt de acord cu Termenii si conditiile

Plata prin transfer bancar

Platind prin transfer bancar obtineti acces la curs dupa intrarea banilor in contul beneficiarului si dupa procesarea platii in 2-3 zile lucratoare.

Specificati la detalii plata codul Dvs unic pentru acest curs:

Cont: RO60BTRLRONCRT0249514005 Beneficiar: HOSPICE Casa Sperantei Filiala: Banca Transilvania CUI: 4921504

Daca doriti sa platiti acest curs, apasati butonul de mai jos. Veti primi datele de plata pe email.


*confirm ca doresc sa ma inscriu la curs si sa primesc datele de plata pe email

Starea terminală la pacientul aflat în îngrijirea paliativă

Cursul vă ajută să recunoaşteţi starea terminală, să realizati un bun control al simptomelor ce apar în aceasta perioada, să luaţi deciziile terapeutice corespunzătoare, să discerneţi între mentinerea tratamentelor utile şi cele nefolositoare.

Autorii cursului


Procesul morţii este o călătorie dificilă atât pentru pacient cât şi pentru cel care îngrijeşte. Medicul are obligaţia etică de a fi alături de pacient pe tot parcursul bolii şi de a nu-l abandona în ultimele zile de viaţă.

Mă bucur să ne întâlnim la acest curs! Cursul vă ajută să recunoaşteţi starea terminală, să realizati un bun control al simptomelor ce apar în aceasta perioada, să luaţi deciziile terapeutice corespunzătoare, să discerneţi între mentinerea tratamentelor utile şi cele nefolositoare. În plus, familia poate avea nevoie de consiliere pentru a-şi înţelege rolul de susţinere pe parcursul acestui proces dificil dar şi în perioada de doliu. O gestionare corectă a stării terminale este benefică atât pentru pacientul care moare cât și pentru membrii familiei care rămân cu memoria morții.

Discutarea pe forumul cursului a unor probleme concrete legate de starea terminală la cazuri cu care vă întâlniţi în practica dumneavoastră poate ajuta la o buna fixare a cunostintelor si abilitatilor de transpunere practica.

Evaluarea cunoştinţelor se va face la sfârşitul cursului, prin test grilă. Testul de evaluare permite un acces pentru maximum două încercări și conţine un număr de 20 întrebări tip grilă cu răspunsuri multiple. Pragul de promovare este 75 % răspunsuri corecte la intrebări. Timpul alocat parcurgerii acestuia este de 30 de minute.

Credite CMR: 11

Creditele EMC se acordă după parcurgerea cu succes a testului final. În termen de 60 de zile participantul va primi diploma cu creditele EMC.

Aveti acces la curs timp de 2 luni de la prima accesare a acestuia.

Vă dorim succes!

Materiale de curs