Platforma de cursuri medicale online

Nu sunteti logat

×

Logare in site

Cursurile sunt disponibile doar utilizatorilor inregistrati

Ai uitat parola? Nu ai cont inca? Inregistreaza-te!
×

Contact

Suport tehnic 0757.048.738

[recaptcha class:cap]

Multumim, mesajul a fost trimis.

Cost curs: 150 lei

Va rugam sa va asigurati ca ati citit Termenii si conditiile de participare la curs. Datele de plata sunt disponibile dupa ce bifati

Sunt de acord cu Termenii si conditiile

Plata prin transfer bancar

Platind prin transfer bancar obtineti acces la curs dupa intrarea banilor in contul beneficiarului si dupa procesarea platii in 2-3 zile lucratoare.

Specificati la detalii plata codul Dvs unic pentru acest curs:

Cont: RO60BTRLRONCRT0249514005 Beneficiar: HOSPICE Casa Sperantei Filiala: Banca Transilvania CUI: 4921504

Daca doriti sa platiti acest curs, apasati butonul de mai jos. Veti primi datele de plata pe email.


*confirm ca doresc sa ma inscriu la curs si sa primesc datele de plata pe email

Introducere in ingrijirea paliativa

Este un curs unde vă veţi familiariza cu noţiunile de paliaţie, cu modul de abordare holistică a pacientului şi cu noţiunile de stabilire a prognosticului la pacientul oncologic. De asemenea cursul abordează legislaţia la zi legată de serviciile paliative şi modul de finanațare al acestora.

Autorii cursului


Este un curs unde vă veţi familiariza cu noţiunile de paliaţie, cu modul de abordare holistică a pacientului şi cu noţiunile de stabilire a prognosticului la pacientul oncologic. De asemenea cursul abordează legislaţia la zi legată de serviciile paliative şi modul de finanațare al acestora, precum și paşii care trebuie parcurşi în vederea deschiderii unui serviciu de îngrijiri paliative.

Veți putea accesa şi descărca multiple resurse educaţionale: materialul de curs, protocoalele clinice, articole, broșuri.

Inţelegem că este important contactul cu lectorii şi sprijinul oferit de aceştia pe parcursul învăţării online. Veţi putea comunica pe forumul cursului cu experţi în paliaţie, discutând probleme clinice concrete cu care vă întâlniţi în practică.

Evaluarea cunoştinţelor se va face la sfârşitul fiecărui curs, prin teste grilă. Testul de evaluare permite un acces pentru maximum două încercări și conţine un număr de 20 întrebări tip grilă. Pragul de promovare este 75 % răspunsuri corecte la intrebari. Timpul alocat parcurgerii acestuia este de 30 de minute respectiv 90 de secunde pentru fiecare intrebare.

Credite CMR: 11

Creditele EMC se acordă după parcurgerea cu succes a fiecărui curs din program și a testului final. În termen de 60 de zile participantul va primi diploma cu creditele EMC.

Aveti acces la curs timp de 2 luni de la prima accesare a acestuia.

Vă dorim succes!

Materiale de curs