Platforma de cursuri medicale online

Nu sunteti logat

×

Logare in site

Cursurile sunt disponibile doar utilizatorilor inregistrati

Ai uitat parola? Nu ai cont inca? Inregistreaza-te!
×

Contact

Suport tehnic 0757.048.738

[recaptcha class:cap]

Multumim, mesajul a fost trimis.

Cost curs: 80 lei

Va rugam sa va asigurati ca ati citit Termenii si conditiile de participare la curs. Datele de plata sunt disponibile dupa ce bifati

Sunt de acord cu Termenii si conditiile

Plata prin transfer bancar

Platind prin transfer bancar obtineti acces la curs dupa intrarea banilor in contul beneficiarului si dupa procesarea platii in 2-3 zile lucratoare.

Specificati la detalii plata codul Dvs unic pentru acest curs:

Cont: RO60BTRLRONCRT0249514005 Beneficiar: HOSPICE Casa Sperantei Filiala: Banca Transilvania CUI: 4921504

Daca doriti sa platiti acest curs, apasati butonul de mai jos. Veti primi datele de plata pe email.


*confirm ca doresc sa ma inscriu la curs si sa primesc datele de plata pe email

Greata si varsaturile la pacientii cu cancer avansat aflati in ingrjiri paliative

Indiferent ca vorbim de cancer sau de alte boli progresive non maligne, greata si varsaturile sunt simptome frecvent intalnite.

Cursul a expirat

Autorii cursului


Multe boli cronice (oncologice, neurologice, respiratorii, etc) evoluează ca boli progresiv debilitante, cu o importantă afectare a calităţii vieţii pacientului. Indiferent ca vorbim de cancer sau de alte boli progresive non maligne, greata si varsaturile sunt simptome frecvent intalnite. Acest curs va reaminti notiunile de fiziopatologie a gretei si varsaturilor si va prezenta modul in care alegem practic medicatia in functie de cauze si mecanismul de actiune al acesteia.

Cursul isi doreste sa promoveze şi protocolul recent elaborat pentru managementul gretei si varsaturilor, protocol care dorim sa fie aplicat pe o scara cat mai larga pentru a creste calitatea actului medical.

Ne face mare placere să comunicam cu dumneavoastră pe forumul cursului, discutând probleme concrete de decizii etice, cazuri cu care vă întâlniţi în practica dumneavoastră clinică.
Mă bucur să ne întâlnim la acest curs!

Evaluarea cunoştinţelor se va face la sfârşitul cursului, prin test grilă. Testul de evaluare permite un acces pentru maximum două încercări şi conţine un număr de 20 întrebări tip grilă cu răspunsuri multiple. Pragul de promovare este 75 % răspunsuri corecte la intrebări. Timpul alocat parcurgerii acestuia este de 30 de minute.

Creditele EMC se acordă după parcurgerea cu succes a testului final. În termen de 60 de zile participantul va primi diploma cu creditele EMC.
Aveti acces la curs timp de 2 luni de la prima accesare a acestuia.

Vă dorim succes!

Materiale de curs