Platforma de cursuri medicale online

Nu sunteti logat

×

Logare in site

Cursurile sunt disponibile doar utilizatorilor inregistrati

Ai uitat parola? Nu ai cont inca? Inregistreaza-te!
×

Contact

Suport tehnic 0757.048.738

[recaptcha class:cap]

Multumim, mesajul a fost trimis.

Cost curs: 80 lei

Va rugam sa va asigurati ca ati citit Termenii si conditiile de participare la curs. Datele de plata sunt disponibile dupa ce bifati

Sunt de acord cu Termenii si conditiile

Plata prin transfer bancar

Platind prin transfer bancar obtineti acces la curs dupa intrarea banilor in contul beneficiarului si dupa procesarea platii in 2-3 zile lucratoare.

Specificati la detalii plata codul Dvs unic pentru acest curs:

Cont: RO60BTRLRONCRT0249514005 Beneficiar: HOSPICE Casa Sperantei Filiala: Banca Transilvania CUI: 4921504

Daca doriti sa platiti acest curs, apasati butonul de mai jos. Veti primi datele de plata pe email.


*confirm ca doresc sa ma inscriu la curs si sa primesc datele de plata pe email

Dispneea la pacientii cu cancer avansat aflati in ingrijiri paliativa

Scopul cursului este de asemenea de a vă familiariza cu administrarea opioidelor în controlul dispneei severe şi înţelegerea ca opioidele sunt medicamente sigure şi eficiente în controlul simptomului, crescând astfel calitatea vieţii pacienţilor.

Cursul a expirat

Autorii cursului


Dispneea este un simptom frecvent şi sever la pacienţii oncologici, de multe ori greu de controlat. Acest curs vine în sprijinul dumneavoastră sistematizând cauzele dispneii la pacientul aflat în îngrijiri paliative şi abordând managementul acestui simptom prin exerciţii şi studii de cazuri.

Scopul cursului este de asemenea de a vă familiariza cu administrarea opioidelor în controlul dispneei severe şi înţelegerea ca opioidele sunt medicamente sigure şi eficiente în controlul simptomului, crescând astfel calitatea vieţii pacienţilor. Ne face mare placere să comunicam cu dumneavoastră pe forumul cursului. Vom discuta probleme concrete legate de abordarea pacientientilor cu dispnee pe care le întâlniţi în practica dumneavoastră clinică.

Evaluarea cunoştinţelor se va face la sfârşitul cursului, prin test grilă. Testul de evaluare permite un acces pentru maximum două încercări şi conţine un număr de 20 întrebări tip grilă cu răspunsuri multiple. Pragul de promovare este 75 % răspunsuri corecte la intrebări. Timpul alocat parcurgerii acestuia este de 30 de minute.

Creditele EMC se acordă după parcurgerea cu succes a testului final. În termen de 60 de zile participantul va primi diploma cu creditele EMC.

Aveti acces la curs timp de 2 luni de la prima accesare a acestuia.

Vă dorim succes!

Materiale de curs