Platforma de cursuri medicale online

Nu sunteti logat

×

Logare in site

Cursurile sunt disponibile doar utilizatorilor inregistrati

Ai uitat parola? Nu ai cont inca? Inregistreaza-te!
×

Contact

Suport tehnic 0757.048.738

[recaptcha class:cap]

Multumim, mesajul a fost trimis.

Cost curs: 80 lei

Va rugam sa va asigurati ca ati citit Termenii si conditiile de participare la curs. Datele de plata sunt disponibile dupa ce bifati

Sunt de acord cu Termenii si conditiile

Plata prin transfer bancar

Platind prin transfer bancar obtineti acces la curs dupa intrarea banilor in contul beneficiarului si dupa procesarea platii in 2-3 zile lucratoare.

Specificati la detalii plata codul Dvs unic pentru acest curs:

Cont: RO14BPOS08002606441ROL01 Beneficiar: HOSPICE Casa Sperantei Filiala: Banc Post Brasov CUI: 4921504

Daca doriti sa platiti acest curs, apasati butonul de mai jos. Veti primi datele de plata pe email.


*confirm ca doresc sa ma inscriu la curs si sa primesc datele de plata pe email

Aspecte etice in practica medicala

Etica medicală, chiar dacă nu oferă reguli precise, ajută medicul să ia decizia corectă în situaţii dificile, când trebuie să reflecteze asupra problemelor morale ce apar în practica curentă.

Cursul a expirat

Autorii cursului


Etica medicală, chiar dacă nu oferă reguli precise, ajută medicul să ia decizia corectă în situaţii dificile, când trebuie să reflecteze asupra problemelor morale ce apar în practica curentă. Ajută la structurarea responsabilităților etice ale medicului și dă o nouă valență dreptului de a lua decizii pentru pacienți, prin transferul acestuia de la medic, la pacient.
Cursul structurează, într-un mod ușor de aplicat practic, principiile etice medicale prin multiple scenarii și studii de cazuri.

Ne face mare placere să comunicam cu dumneavoastră pe forumul cursului, discutând probleme concrete de decizii etice, cazuri cu care vă întâlniţi în practica dumneavoastră clinică.

Mă bucur să ne întâlnim la acest curs!

Evaluarea cunoştinţelor se va face la sfârşitul cursului, prin test grilă. Testul de evaluare permite un acces pentru maximum două încercări şi conţine un număr de 20 întrebări tip grilă cu răspunsuri multiple. Pragul de promovare este 75 % răspunsuri corecte la intrebări. Timpul alocat parcurgerii acestuia este de 30 de minute.

Credite CMR: 12

Creditele EMC se acordă după parcurgerea cu succes a testului final. În termen de 60 de zile participantul va primi diploma cu creditele EMC.
Aveti acces la curs timp de 2 luni de la prima accesare a acestuia.

Vă dorim succes!

Materiale de curs