Platforma de cursuri medicale online

Nu sunteti logat

×

Logare in site

Cursurile sunt disponibile doar utilizatorilor inregistrati

Ai uitat parola? Nu ai cont inca? Inregistreaza-te!
×

Contact

Suport tehnic 021-335.61.87

[recaptcha class:cap]

Multumim, mesajul a fost trimis.

Cost curs: 80 lei

Va rugam sa va asigurati ca ati citit Termenii si conditiile de participare la curs. Datele de plata sunt disponibile dupa ce bifati

Sunt de acord cu Termenii si conditiile

Plata prin transfer bancar

Platind prin transfer bancar obtineti acces la curs dupa intrarea banilor in contul beneficiarului si dupa procesarea platii in 2-3 zile lucratoare.

Specificati la detalii plata codul Dvs unic pentru acest curs:

Beneficiar: Uniunea Natională a Asociatiilor Stomatologice (UNAS) Cont RO 66 RNCB 0075035215150001 CIF 10141201 BCR sector 4

Daca doriti sa platiti acest curs, apasati butonul de mai jos. Veti primi datele de plata pe email.


*confirm ca doresc sa ma inscriu la curs si sa primesc datele de plata pe email

Acordul informat al pacientului

Cursul prezinta Acordul Informat al pacientului, importanta acestuia, legile care il reglementeaza si ofera sugestii pentru o buna comunicare cu pacientul in vederea completarii lui.

Cursul a expirat

Autorii cursului
Cursul prezinta Acordul Informat al pacientului, importanta acestuia, legile care il reglementeaza si ofera sugestii pentru o buna comunicare cu pacientul in vederea completarii lui. Cursul se incheie cu un studiu aplicat – comunicarea cu pacientul privitor la riscurile nedeclararii sau necunoasterii unei infectii cu virusul Hepatic B.

Acordul informat al pacinetului este in instrument extrem de important care directioneaza si consemneaza comunicarea intre medic si pacient in vederea realizarii actului medical in conformitate cu nevoile pacientului.

Materiale de curs