Platforma de cursuri medicale online

Nu sunteti logat

×

Logare in site

Cursurile sunt disponibile doar utilizatorilor inregistrati

Ai uitat parola? Nu ai cont inca? Inregistreaza-te!
×

Contact

Suport tehnic 0757.048.738

[recaptcha class:cap]

Multumim, mesajul a fost trimis.

Cost curs: 80 lei

Va rugam sa va asigurati ca ati citit Termenii si conditiile de participare la curs. Datele de plata sunt disponibile dupa ce bifati

Sunt de acord cu Termenii si conditiile

Plata prin transfer bancar

Platind prin transfer bancar obtineti acces la curs dupa intrarea banilor in contul beneficiarului si dupa procesarea platii in 2-3 zile lucratoare.

Specificati la detalii plata codul Dvs unic pentru acest curs:

Cont: RO60BTRLRONCRT0249514005 Beneficiar: HOSPICE Casa Sperantei Filiala: Banca Transilvania CUI: 4921504

Daca doriti sa platiti acest curs, apasati butonul de mai jos. Veti primi datele de plata pe email.


*confirm ca doresc sa ma inscriu la curs si sa primesc datele de plata pe email

Abordarea pacientului cu insomnie în îngrijirea paliativă

Este un curs care structurează într-un mod ușor de aplicat criteriile legate de diagnosticarea insomniei conform DSM IV, de evaluarea acesteia și aplicarea tratamentului corespunzător la pacientul cu cancer în stadii avansate. Veți învăța prin exerciții și studii de cazuri gestionarea problemelor legate de somn.

Cursul a expirat

Autorii cursului


Mă bucur să ne întâlnim la acest curs! Este un curs care structurează într-un mod ușor de aplicat criteriile legate de diagnosticarea insomniei conform DSM IV, de evaluarea acesteia și aplicarea tratamentului corespunzător la pacientul cu cancer în stadii avansate. Veți învăța prin exerciții și studii de cazuri gestionarea problemelor legate de somn.

Alături de materialul on- line va exista și un material în format PDF ce poate fi descărcat și care prezintă extins materialul curs on-line cu unele completări pentru fixarea noțiunilor. De asemenea veți putea accesa și protocolul clinic de management al insomniei, promovat de îngrijirile paliative.

Ne face mare placere să comunicam cu dumneavoastră pe forumul cursului, discutând probleme clinice concrete cu care vă întâlniţi în practică.

Evaluarea cunoştinţelor se va face la sfârşitul cursului, prin test grilă. Testul de evaluare permite un acces pentru maximum două încercări și conţine un număr de 15 întrebări tip grilă cu răspunsuri multiple. Pragul de promovare este 75 % răspunsuri corecte la intrebări. Timpul alocat parcurgerii acestuia este de 25 de minute.

Credite CMR: 8

Creditele EMC se acordă după parcurgerea cu succes a testului final. În termen de 60 de zile participantul va primi diploma cu creditele EMC.

Aveti acces la curs timp de 2 luni de la prima accesare a acestuia.

Vă dorim succes!

Materiale de curs