Platforma de cursuri medicale online

Nu sunteti logat

×

Logare in site

Cursurile sunt disponibile doar utilizatorilor inregistrati

Ai uitat parola? Nu ai cont inca? Inregistreaza-te!
×

Contact

Suport tehnic 0757.048.738

[recaptcha class:cap]

Multumim, mesajul a fost trimis.

Cost curs: 100 lei

Va rugam sa va asigurati ca ati citit Termenii si conditiile de participare la curs. Datele de plata sunt disponibile dupa ce bifati

Sunt de acord cu Termenii si conditiile

Plata prin transfer bancar

Platind prin transfer bancar obtineti acces la curs dupa intrarea banilor in contul beneficiarului si dupa procesarea platii in 2-3 zile lucratoare.

Specificati la detalii plata codul Dvs unic pentru acest curs:

Cont: RO60BTRLRONCRT0249514005 Beneficiar: HOSPICE Casa Sperantei Filiala: Banca Transilvania CUI: 4921504

Daca doriti sa platiti acest curs, apasati butonul de mai jos. Veti primi datele de plata pe email.


*confirm ca doresc sa ma inscriu la curs si sa primesc datele de plata pe email

Abordarea pacientului cu delir în îngrijirea paliativă

La 75% dintre pacienții cu delir acest simptom este reversibil. Din practică știim însă că delirul este un simptom dificil de gestionat dacă nu este recunoscut și corectat prompt.

Cursul a expirat

Autorii cursului


Delirul apare frecvent la pacienții aflați în stadiul terminal al bolii și deteriorează substanțial calitatea vieții pacientului și familiei acestuia. La 75% dintre pacienții cu delir acest simptom este reversibil. Din practică știim însă că delirul este un simptom dificil de gestionat dacă nu este recunoscut și corectat prompt. În cadrul acestui curs veți descoperi un mod facil de diagnosticare a delirului conform DSM IV și diferențiere a tipurilor de delir. De asemenea vă veți familiariza cu modul de evaluare și management a delirului la pacienții cu cancer în stadii avansate.

Alaturi de materialul online punctat de exerciții și studii de cazuri va exista și un material în format PDF ce poate fi descarcat și care prezintă extins materialul prezentat în curs. De asemenea veți putea accesa și protocolul clinic de management al delirului, promovat de îngrijirile paliative.

Veţi putea comunica pe forumul cursului cu experţi în paliaţie, discutând probleme clinice concrete cu care vă întâlniţi în practică.

Evaluarea cunoştinţelor se va face la sfârşitul cursului, prin test grilă ce conţine de 20 întrebări cu răspunsuri multiple.Timpul alocat parcurgerii acestuia este de 30 de minute.Testul de evaluare permite un acces pentru maximum două încercări. Pragul de promovare este de 75 % răspunsuri corecte.

Vă dorim succes!

Materiale de curs