Platforma de cursuri medicale online

Nu sunteti logat

×

Logare in site

Ai uitat parola? Nu ai cont inca? Inregistreaza-te!
×

Contact

Suport tehnic 0757.048.738

  Avertisment ANMDM in cazul unei creme – contine substante active medicamentoase

  Autor: Rusen Anca

  Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) avertizeaza in privinta unei creme aflate pe piata, care a fost notificata ca produs cosmetic, cu declararea unor ingrediente naturale, si care in realitate contine substante active medicamentoase, se arata intr-un comunicat de presa.

  Potrivit comunicatului de presa, crema despre care se face referire este produsul Aur Derm Crema cu mimoza, smirna si propolis.

  ANMDM informeaza cu privire la produsul Aur Derm Crema cu mimoza, smirna si propolis. Crema a fost notificata ca si produs cosmetic, cu declararea unor ingrediente naturale, continand in realitate substante active medicamentoase cu efectul terapeutic specific, identificate de autoritatea austriaca de profil, care a emis o alerta in acest sens, sustin reprezentantii ANMDM potrivit comunicatului trimis presei.

  Acestia transmit pacientilor sa nu cumpere crema pana la finalizarea procedurii de retragere de la comercializare, urmata de distrugerea produsului, avand in vedere posibilul impact negativ asupra sanatatii persoanelor carora li se administreaza.